Judofest hos Romerike


Torsdag 12. Januar var det fult hus (dojo) da Romerike judoklubb hadde leid inn gjestetrener, regionstrener Kim G. Andersen. Med ett strålende oppmøte fra 5 klubber og alle beltegrader ble det en flott og spennende dag.

Mål for treningen var en økt med fokus på judobevegelse og øvelser tilpasset en alle nivåer. Kim traff spikeren på hodet, og levert ett flott opplegg. Innledningsvis var det fokus på grunnleggende judobevegelse, og øvelser for å utvikle dette. Etterhvert ble øvelsene lagt opp slik at utøvere kunne tilpasse dem i forhold til valg av teknikker, tempo og bevegelsemønster. Der etter var det en god økt med randori, hvor alle hadde utøvere å bryne seg på, både i forhold til vekt og ferdighetsnivå. Avsluttningsvis ble de viktigste nye kampreglene gjennomgått.

Med ett så vellykket arrangement vil dette bli gjentatt regelmessig. I hvilkenstruktur og form gjnstår å se. Men vi vil trolig se Kim igjenn, samt andre spennende trenere.

Takk til alle klubber og utøvere som møtte opp, og en ekstra takk til Kim for en flott økt.

Flere bilder og film fra dagen vil bli lagt ut på klubben sin lukkede Facebook side.


Featured Posts
Recent Posts