May 30, 2019

November 11, 2017

May 17, 2017

January 14, 2017

December 27, 2016

Please reload

Recent Posts

Graderingstid!!

November 11, 2017

1/10
Please reload

Featured Posts

Årets første fellestrening Tirsdag 6. Sept

September 1, 2016

Senior/ungdom: 

Da er det endelig tid for årets første fellestrening!! Vi starter på Volla skole, Lillestrøm kl 19.00 og holder på til 20.30. Etter dette vil det bli litt tid til sosialisering (30 min) for de som ønsker. 

 

 

 

Det forventes rekordoppmøte, da bare Romerike hadde 20 utøvere på seniormatta første trening i år. Det siste året har fire klubber vert innom. Det forventes besøk fra ytterligere noen klubber i høst. 

 

Alle utøvere er velkommene, uavhengig av klubb, grad, fysisk form etc. Utøvere under 14 år kan delta, etter vurdering av hovedtrener i sin klubb. Jenter/damer oppfordres spesielt til å komme da vi ønsker å vise at judo er for alle. 

 

Fellestrening bli avholdt første tirsdag hver måned. Innitiativtaker og sammarbeidspartner for dette er Kinsa Jk. 

 

Det understrekes at dette er et arangement ment for ALLE nivåer, og nybegynnere oppfordres til å ta del i dette for å møte flere utøvere på tilsvarende nivå. 

 

Fokus for treningen vil være kunnskapsutveksling mellom klubber, bevegelsestrening og mulighet for nivåtilpasset randori (utøverene velger selv hvor hardt de ønsker å kjøre). Perfekt for oppkjøring til stevner og inspirasjon til gradering. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Kontakt

Leder: Alf E Uhre 

Tlf: 920 48 091

 

E-post: Romerikejudoklubb@gmail.com

Besøksadresse - DOJO

Volla skole
Nittedalsgata 51
2000 Lillestrøm

 

Kart

    Medlem av: