NM i Sandnes 2015

21 - 22 mars gikk årets NM av stabelen. Romerike judoklubb endte i år med det beste resultatet på mange år. Klubben stilte med to konkuranseutøvere og to dommere. Deltakere var Magnus Barreng og John Hansen. Dommere var Alf E. Uhre og Håvard Nordengen.

Sammenlagt endte klubben opp med et sølv, en bronse og en 5. plass. Dette resulterer sammenlagt i 36 Ncup poeng. Plasseringene var henholdsvis 2. plass til Magnus i u15-60 kg. 3. plass og 5. plass til John i -73kg Åpen og -73kg.

© www.judobilder.org - Christian Wolff

© www.judobilder.org - Christian Wolff

© www.judobilder.org - Christian Wolff


Featured Posts
Recent Posts
Kontakt
Besøksadresse - DOJO
Kart

Leder: Alf E Uhre 

Tlf: 920 48 091

 

E-post: Romerikejudoklubb@gmail.com

Volla skole
Nittedalsgata 51
2000 Lillestrøm

 

    Medlem av: